Takaisin

Yritys

Nutricia Baby Oy on osa kansainvälistä Danone-konsernia, joka toimii yli sadassa maassa. Yritys on keskittynyt hyvinvointituotteiden kuten lastenruokien, kliinisten ravintovalmisteiden, tuoremeijerituotteiden sekä pullotettujen vesien valmistukseen ja markkinointiin.

Lasten ravitsemuksen asiantuntemusta yrityksellä on jo vuodesta 1901. Toimintaa ohjaavina arvoina ovat inhimillisyys, avoimuus, läheisyys ja innostuneisuus. Kehitämme ja valmistamme turvallisia ja maistuvia tuotteita herkille kohderyhmillemme kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. Myös yhteistyökumppaneidemme tulee toiminnassaan noudattaa samoja toimintaperiaatteita.

Lastenruoissa, äidinmaidonkorvikkeissa, vieroitusvalmisteissa ja kliinisissä ravintovalmisteissa yrityksen vahvuus perustuu erittäin laajaan tutkimus- ja tuotekehitystoimintaan sekä hienotunteisiin ja asiallisiin Maailman terveysjärjestön WHO:n hyväksymiin markkinointitapoihin. Tuotteemme on kehitetty yhteistyössä johtavien lastenlääkäreiden ja ravitsemusasiantuntijoiden kanssa. Tavoitteena on tarjota pienelle ihmiselle maistuvaa, puhdasta ja ravitsemuksellisesti tasapainoista ravintoa kasvun ja kehityksen tueksi. Hyvä lastenruoka syntyy tiedolla, taidolla ja tunteella.

Lisää tietoa Danone-konsernista www.danone.com